• Wendy van Kemenade - Janssen

TREK food truck festival 17 & 18 Juni Eindhoven


Wendy's Faces is dit jaar aanwezig bij TREK Food truck festival in Eindhoven 17 en 18 Juni met schminken en glittertattoos!

Kom je ook kijken en genieten van een hapje en een drankje?

Ons geliefde Stadswandelpark, waar we op een zonnige dag menig picknickkleedje hebben uitgeslagen, wordt in dit weekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende gerechten of waag je aan de smaakvol bereide insecten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de speciaalbier bus, de cocktailbar of de uitgebreide wijnbar!

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Eindhovens muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bühne van mijn BurgeRmeesterkamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

#TREK #foodtruck #festival #facepainting #glittertattoos #wendysfaces #schminken #evenement

0 keer bekeken