• Wendy van Kemenade - Janssen

De toekomst van Wendy's Faces

Zoals sommigen van jullie al wel weten is het nogal een roerige tijd geweest de afgelopen maanden tijdens Corona. In die periode heb ik nagedacht over wat ik graag wil doen als ondernemer.

Ik heb ook gevoeld waar ik energie uit haal en waar ik mijn focus op wil leggen.


Daar is voor mij de conclusie uit gekomen dat ik mijn focus wil leggen op mijn andere onderneming Spiritual Energy Healing. Ik vind mijn persoonlijke ontwikkeling en het helpen van anderen in de praktijk erg belangrijk en wil daar mijn energie in steken.


Het schminken geeft mij steeds minder uitdaging en mede daarom heb ik besloten om te stoppen met Wendy's Faces. De andere reden is ook dat er momenteel veel minder vraag naar is, en het bijna onmogelijk is om je werk uit te oefenen met alle regels. Dan heb ik het bijvoorbeeld over feesten en partijen die niet doorgaan, hygiëne maatregelen die dusdanig buitenproportioneel zijn dat de lol er voor mij persoonlijke gewoon vanaf gaat om dit professioneel te doen.


Het stoppen met Wendy's Faces zal ik doen nadat de 3 geplande cursussen zijn afgerond einde dit jaar.

Dat wil zeggen dat deze 3 cursussen ook echt de allerlaatste mogelijkheid zijn voor jou om je in te schrijven en mee te doen. Er loopt een mooie kortingsactie, maak daar gebruik van!


Verder wil ik graag mijn oud cursisten bedanken voor het vertrouwen wat in mij hebben gehad al die jaren, de fijne opdrachtgevers, en de partners die me helpen om dit te kunnen doen (Noddies.eu, Lunchroom BijPuur, 't Tweespan in Veldhoven).

En natuurlijk ook de modellen, en alle kindjes die ik heb mogen schminken!


En voor de mensen die nieuwsgierig zijn naar mijn nieuwe uitdaging nodig ik je uit om eens te kijken op mijn website waar ik me bezig houdt met Energetische healings, Orakelkaart leggingen en Reiki behandelingen.

www.spiritualenergyhealing.nl

287 keer bekeken

© 2020 Wendy's Faces made by Wendy

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now