February 7, 2020

January 15, 2020

December 14, 2019

October 26, 2019

October 14, 2019

July 17, 2019

January 6, 2019

November 14, 2018

Please reload

Recente berichten

Wendy's Faces gesloten t/m 1 Juni

March 24, 2020

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Bellypaint winactie deel 1 - Sociaal Solidair

May 25, 2018

 

Ieder jaar heb ik een aantal win acties, en schmink ik voor het goede doel.
Dit goede doel bepaal ik aan het begin van het jaar voor dat jaar. Voorheen heb ik voor Stichting het Vergeten Kind geschminkt, en Verwendag bij Prinsenmeer.

Dit jaar wilde ik mij graag lokaal inzetten en kwam ik terecht bij Stichting Sociaal Solidair die zich inzet op alle fronten voor de minima's in de regio. Met voedsel, kleding, en hulp omtrent omgaan met instanties, woning etc etc. Voor de kinderen in deze doelgroep worden ook veel leuke activiteiten georganiseerd. Ik zet mij vrijwillig in om bij kinderfeestjes te schminken die worden verloot onder deze doelgroep.

 

Nu had ik een Bellypaint winactie op mijn Facebook pagina, die onlangs is verloot. Ik heb dezelfde winactie gedaan binnen Sociaal Solidair.

De zwangere dame in kwestie heeft onlangs een bellypaint gekregen, met haar wens. Een baby in de handen, met daaromheen een rozenkrans. Ze was blij met het resultaat en de kinderen kregen ook nog een schminkje. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief